ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση της ιστοσελίδας μας rosalie.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους χρήσης, οι οποίοι αφορούν το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Ως εκ τούτου, ο χρήστης είναι απαραίτητο να ενημερωθεί για τους συγκεκριμένους όρους προτού προχωρήσει στην χρήση του δικτυακού τόπου, και στην περίπτωση που δεν συμφωνεί με αυτούς να μην προχωρήσει στην χρήση του περιεχομένου , αλλά και των υπηρεσιών του.

Επίσης, στην περίπτωση που συμβούν ενδεχόμενες αλλαγές ο χρήστης κρίνεται αναγκαίο να ελέγχει εκ νέου τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Εάν, ο επισκέπτης/χρήστης συνεχίσει την περιήγηση του στην ιστοσελίδα rosalie.gr, ακόμα και μετά από αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί , έχει ως επακόλουθο την ανεπιφύλακτη αποδοχή των συγκεκριμένων όρων από μέρους του επισκέπτη/χρήστη.

Α)ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα rosalie.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Κ.ΓΡΑΝΙΣΙΩΤΗ- Ν . ΚΑΝΙΑΚΑΣ Ο.Ε (ΑΦΜ 801816965, ΔΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ(ΝΙΚΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην διεύθυνση Δημητρακοπούλου 51 – Κορυδαλλός ΤΚ 18120. Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ως σκοπό την ενημέρωση του επισκέπτη/χρήστη για τα προϊόντα της εταιρείας μας , καθώς και την παροχή της δυνατότητας για την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής αγοράς τους.

Β)ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η εταιρεία Κ.ΓΡΑΝΙΣΙΩΤΗ – Ν.ΚΑΝΙΑΚΑΣ Ο.Ε (Rosalie) διατηρεί το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά το σχεδιασμό της ιστοσελίδας , τα γραφικά , το κείμενο καθώς και το σύνολο των επιλογών και ρυθμίσεων της.

Γ)ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή παραγγελίας προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Κ.ΓΡΑΝΙΣΙΩΤΗ – Ν.ΚΑΝΙΑΚΑΣ Ο.Ε θα χρειαστεί ο πελάτης να προχωρήσει στην γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών στοιχείων του.

Κατά την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παραγγελίας ο χρήστης κρίνεται απαραίτητο να δηλώσει στα απαιτούμενα πεδία το πλήρες ονοματεπώνυμο του, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τη διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (στην περίπτωση διαφορετικής διεύθυνσης από την διεύθυνση αποστολής) , τα στοιχεία τιμολόγησης (στην περίπτωση που επιλέξει την έκδοση τιμολογίου), τον αριθμό ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email).

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τα συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997 στοχεύοντας στην ολοκλήρωση της παραγγελίας που πραγματοποιήθηκε από μέρους του πελάτη ,και δεν θα αποκαλυφθούν , δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους , αλλά μόνο στην περίπτωση απαραίτητης άρσης του απορρήτου (Ν.2225/1994) ή στην περίπτωση τυχόν υποχρεώσεων που σχετίζονται από την εθνική εφαρμογή της οδηγίας 24/2006.

Όσον αφορά τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται στο ασφαλές περιβάλλον τράπεζας και η εταιρείας μας δεν λαμβάνει ουδεμία γνώση σχετικά με αυτά τα στοιχεία.

ΛΟΓΟΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ/ΧΡΗΣΤΗ

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών στοιχείων(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) από μέρους του πελάτη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα(e-shop) rosalie.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία που συμπληρώνει ο χρήστης/πελάτης στα απαιτούμενα πεδία της φόρμας υποβολής παραγγελίας, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον χρήστη/πελάτη 1) για την παράδοση της παραγγελίας στην δηλωθείσα διεύθυνση , 2) για τον έλεγχο των στοιχείων και την ταυτοποίησή τους για κάθε περίπτωση, που ενδεχομένως προκύψει , 3) για την ενημέρωση για νέα ,διαφορών ειδών , προϊόντα που προσφέρονται από το rosalie.gr , 4) για προσφορές της εταιρείας , 5) για ειδικές προσφορές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος(e-shop) ανά περιόδους και 6) για την παραλαβή δώρων μετά από κληρώσεις διαγωνισμών .

Ο χρήστης πελάτης συμπληρώνοντας τα παραπάνω στοιχεία συναινεί στην χρήση τους από τα άτομα που διαχειρίζονται το rosalie.gr ,για τους προαναφερθέντες λόγους.

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει κάποια/ες από τις παραπάνω επικοινωνίες από το rosalie.gr έχει τη δυνατότητα να αποστείλει σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rosalie.gr .

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα(e-shop) δεσμεύεται στην χρήση των παραπάνω στοιχείων μόνο για τους παραπάνω λόγους και δεν έχει το δικαίωμα γνωστοποίησης σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη/πελάτη , εξαιρουμένης της περίπτωσης που αυτό απαιτηθεί από το νόμο.

Κρίνεται αναγκαίο να γνωρίζετε ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις γίνεται επιτρεπτή ή επιβάλλεται από το νόμο ή έπειτα από σχετική δικαστική απόφαση η συλλογή, επεξεργασία και γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων σας , τα οποία έχουν συλλεγεί μέσω της ιστοσελίδας rosalie.gr , χωρίς να είναι απαραίτητη η συναίνεσή σας όπως είναι η περίπτωση της δικαστικής απόφασης.

Δ)ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τα διαθέσιμα προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους , τις τιμές τους , καθώς και το απόθεμά τους μέσω της ιστοσελίδας rosalie.gr . Επιπροσθέτως , πατώντας πάνω στο εικονίδιο του εκάστοτε προϊόντος έχει τη δυνατότητα να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που επιλέγει.

Το rosalie.gr προσπαθεί σε καθημερινή βάση να παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση για το κάθε προϊόν όπως σχετικά με τις τιμές , τα χαρακτηριστικά του κτλ. Επίσης, δεσμεύεται την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη όσον αφορά τη διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων , αλλά δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Πάραυτα, για τον περιορισμό ενδεχόμενων λαθών προτείνουμε , πριν την ολοκλήρωση οποιασδήποτε αγοράς από μέρους σας , να υπάρξει επικοινωνία μαζί μας (μέσω e-mail στο info@rosalie.gr , ή τηλεφωνικά στο +302117506438) για περιπτώσεις όπου παρατηρείτε ότι κάποια/ες από τις τιμές ή τα χαρακτηριστικά του/ων προϊόντος/ων δεν συνάδουν με τα συνηθισμένα και λογικά.

Σχετικά με τις τιμές των προς πώληση προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (24%) , ενώ ακόμη το ηλεκτρονικό μας κατάστημα(e-shop) διατηρεί επιφύλαξη όσον αφορά το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών , χωρίς να έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές.

Ε) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες προϊόντων , που πραγματοποιούνται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) rosalie.gr φέρουν τα χαρακτηριστικά συνάψεων σύμβασης πωλήσεως εξ’ αποστάσεως , που διέπονται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994 και των τροποποιήσεων του Προεδρικού Διατάγματος 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης φέρει δικαίωμα πραγματοποίησης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εφόσον ικανοποιεί τις προϋποθέσεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα ( έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν είναι υπόχρεος δικαστικής συμπαράστασης όσον αφορά την σύναψη σύμβασης πώλησης). Ακολούθως, υπάρχει δικαίωμα πραγματοποίησης παραγγελίας μέσω νόμιμων εκπροσώπων νομικών προσώπων. Η εταιρεία Κ.ΓΡΑΝΙΣΙΩΤΗ-Ν.ΚΑΝΙΑΚΑΣ Ο.Ε (Rosalie) διατηρεί την επιφύλαξη του δικαιώματος αξίωσης της επιστροφής από τον κηδεμόνα ή εποπτεύοντα ενδεχόμενων παραγγελιών , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από πρόσωπα , τα οποία δικαιοπρακτικά, θεωρούνται ανίκανα.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Στην περίπτωση ύπαρξης ανωτέρας βίας (π.χ δύσκολες καιρικές συνθήκες , απεργίες κ.α), που καθιστούν αδύνατη την παράδοση της παραγγελίας εντός του προκαθορισμένου χρόνου , θα υπάρξει ενημέρωσή σας από μέρους μας μέσω e-mail προκειμένου να μας επισημάνετε αν επιθυμείτε να ολοκληρωθεί η παραγγελία , κάτω από τις προαναφερθείσες συνθήκες.

Η εταιρεία Κ.ΓΡΑΝΙΣΙΩΤΗ-Ν.ΚΑΝΙΑΚΑΣ Ο.Ε (Rosalie) δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για καταστάσεις που δεν καθίσταται υπαίτια και δεσμεύεται να προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ/ΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν ,έπειτα από την επιτυχή πραγματοποίηση μίας online παραγγελίας , κατά την παραλαβή της παρατηρήσετε ότι υπάρχει απουσία κάποιου/ων προϊόντος/ων από το σύνολο της παραγγελίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με εμάς , προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα , ακολουθώντας τις απαραίτητες ενέργειες και να αποσταλεί/ουν σε εσάς το/α προϊόν / προϊόντα , που δεν είχατε παραλάβει , χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση από εσάς.

Το rosalie.gr έχει το δικαίωμα μεν να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους καθώς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών και δε υποχρεούται να ενημερώνει το παρόν κείμενο για όποια προσθήκη ή αλλαγή σχετικά με τους όρους.

ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ/ΩΝ

Σχετικά με την περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας( έπειτα από το πέρας μεγάλου χρονικού διαστήματος από την καταχώρισή της), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email (info@rosalie.gr) είτε τηλεφωνικά στο (+302117506438).

ΣΤ) ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Τα εκπτωτικά κουπόνια ισχύουν μόνο για μη εκπτωτικά προϊόντα . Δεν μπορεί να γίνει χρήση κουπονιού σε εκπτωτικό προϊόν.